Recuperarea Medicala in Baia Mare: Descopera Centrul Medical Catalina pentru Ingrijire de Exceptie

Baia Mare, situată în inima Maramureșului, nu este doar un oraș plin de istorie și frumusețe naturală, ci și gazda unui loc remarcabil de recuperare medicală – Centrul Medical Catalina. Cu o echipă dedicată și servicii de calitate, centrul devine o alegere de încredere pentru cei care caută îngrijire și recuperare într-un mediu profesionist și confortabil. În acest articol exhaustiv, vom explora detaliat serviciile oferite de Centrul Medical Catalina, evidențiind angajamentul său pentru sănătate și oferind informații complete, inclusiv date de contact și adresa.

I. Îngrijire Personalizată într-un Cadru Modern

Centrul Medical Catalina se distinge prin abordarea sa personalizată, adaptată nevoilor individuale ale pacienților. Camerele modern echipate sunt concepute pentru a oferi confort și siguranță. Paturile reglabile pe toate axele și facilitățile adaptate asigură o experiență de recuperare optimă. Personalul empatic și calificat își desfășoară activitatea cu devotament, punând sănătatea și bunăstarea pacienților în centrul atenției.

II. Terapii Avansate și Tratamente Specializate

Pacienții care necesită terapie de recuperare, medicină fizică sau balneologie găsesc la Centrul Medical Catalina o gamă variată de opțiuni de tratament. Echipamentele de înaltă performanță și terapeuții specializați lucrează îndeaproape cu fiecare pacient pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate. Scopul este nu doar de a trata simptomele, ci și de a aborda cauza subiacentă a afecțiunii și de a promova recuperarea pe termen lung.

III. Focus pe Ingrijirea Persoanelor în Vârstă

Centrul acordă o atenție deosebită ingrijirii persoanelor în vârstă. Camerele de cazare sunt amenajate pentru a satisface nevoile specifice ale acestui grup de pacienți. Paturile reglabile, facilitățile special adaptate și personalul instruit asigură un mediu sigur și reconfortant. În plus, Centrul Medical Catalina promovează activități sociale și recreative pentru a menține vitalitatea mintală și bunăstarea generală.

IV. Ambianță Prietenoasă și Spații de Relaxare

Centrul Medical Catalina oferă mai mult decât îngrijire medicală; creează o ambianță prietenoasă și spații de relaxare. Aleile umbrite, grădinile îngrijite și zonele de odihnă permit pacienților să se relaxeze și să socializeze. Activitățile recreative, cum ar fi jocurile de masă sau muzica, sunt încurajate pentru a contribui la starea generală de bine și la menținerea unei perspective pozitive în timpul procesului de recuperare.

V. Pachete de Servicii Personalizate Adaptate la Diverse Nevoi

Centrul Medical Catalina pune la dispoziție trei pachete distincte de servicii medicale, adaptate la nevoile individuale ale pacienților:

 1. Servicii medicale spitalicesti în specialitatea îngrijiri paleative:
  • Capacitate de până la 40 de paturi, dintre care 25 sunt acoperite de un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
 2. Servicii medicale spitalicesti pentru recuperare, medicină fizică și balneologie:
  • Oferte disponibile pentru 22 de paturi, dintre care 2 sunt acoperite de un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
 3. Servicii medicale spitalicesti în regim de spitalizare de zi în specialitatea recuperare, medicină fizică și balneologie:
  • 7 paturi disponibile, toate acoperite de un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.

VI. Date de Contact și Adresă

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a programa o consultație, vă rugăm să contactați Centrul Medical Catalina folosind următoarele informații de contact:

 • Adresa: Coltau 1 / L, Maramureș
 • Numere de telefon pentru programări:
  • Îngrijiri paleative: 0760 629 930 (între orele 13-15, de luni până vineri)
  • Recuperare, medicină fizică și balneologie: 0742 785 485 (între orele 13-15, de luni până vineri)
  • Recuperare, medicină fizică și balneologie în regim de spitalizare de zi: 0786 111 400 (între orele 13-15, de luni până vineri)
 • Adresă de email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com
 • Site web: centrulmedicalcatalina.ro

VII. Concluzie: Optează pentru Sănătate și Recuperare la Centrul Medical Catalina

Baia Mare devine astfel o destinație de referință pentru recuperarea medicală, iar Centrul Medical Catalina este farul care îndrumă această călătorie. Cu facilități de top, servicii personalizate și o echipă dedicată, Centrul Medical Catalina oferă o oportunitate unică pentru o experiență de recuperare medicală completă într-un mediu sigur și profesionist. Alege să îți îmbunătățești sănătatea și starea de bine la Centrul Medical Catalina din frumosul oraș Baia Mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *