Recuperare Medicala in Baia Mare: O Privire Detaliata asupra Serviciilor oferite de Centrul Medical Catalina

În pitorescul oraș Baia Mare, situat în inima Maramureșului, Centrul Medical Catalina strălucește ca o adevărată destinație de încredere pentru serviciile medicale de recuperare. Cu o gamă variată de tratamente, incluzând îngrijiri paleative, recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, acest centru se distinge prin abordarea sa personalizată, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Îngrijire Specializată pentru Persoanele în Vârstă

Centrul Medical Catalina acordă o atenție deosebită îngrijirii persoanelor în vârstă. Camerele de cazare sunt modern echipate, furnizând dotări de ultimă generație și facilități adaptate nevoilor speciale ale pacienților. Paturile reglabile pe toate axele asigură un confort maxim, iar camerele climatizate și dotate cu televizoare LCD creează un mediu reconfortant. Dispozitivele speciale facilitează accesul la personalul medical, iar fiecare cameră dispune de baie privată pentru a asigura intimitatea.

Terapii și Tratamente Avansate

Pacienții care necesită terapie de recuperare, medicină fizică sau balneologie găsesc la Centrul Medical Catalina echipamente de înaltă performanță. Terapeuții experimentați lucrează îndeaproape cu pacienții pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate, menite să îmbunătățească calitatea vieții și să restabilească funcționalitatea.

Ambianță Prietenoasă și Relaxantă

Centrul nu se rezumă doar la îngrijirea medicală; oferă și o ambianță prietenoasă și relaxantă. Aleile umbrite, spațiile verzi și zonele de relaxare permit pacienților să se bucure de momente de odihnă și socializare. Jocurile de șah, table, cărți sau ascultarea muzicii contribuie la menținerea vitalității mentale și a stării generale de bine.

Pachete de Servicii Personalizate

Centrul Medical Catalina propune trei pachete distincte de servicii medicale, adaptate la nevoile individuale ale pacienților:

 1. Servicii Medicale Spitalicesti în Specialitatea Îngrijiri Paleative:
  • Disponibile pentru un număr de până la 40 de paturi, dintre care 25 sunt acoperite de un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
 2. Servicii Medicale Spitalicesti pentru Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie:
  • Disponibile pentru un număr de 22 de paturi, dintre care 2 sunt acoperite de un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
 3. Servicii Medicale Spitalicesti în Regim de Spitalizare de Zi în Specialitatea Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie:
  • Disponibile pentru un număr de 7 paturi, toate acoperite de un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.

Contactați Centrul Medical Catalina

Pentru mai multe informații despre serviciile oferite sau pentru a programa o consultație, vă puteți adresa Centrului Medical Catalina utilizând următoarele date:

 • Adresa: Coltau 1 / L, Maramureș
 • Informații pentru Pacienți:
  • Sectia Îngrijiri Paleative: 0760 629 930 (între orele 13-15, de luni până vineri)
  • Sectia Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie: 0742 785 485 (între orele 13-15, de luni până vineri)
  • Sectia Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie în Regim de Spitalizare de Zi: 0786 111 400 (între orele 13-15, de luni până vineri)
 • Adresa de Email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com
 • Site Web: centrulmedicalcatalina.ro

Concluzie

Centrul Medical Catalina oferă o oportunitate unică de a vă recapăta sănătatea și starea de bine într-un mediu sigur, confortabil și profesionist. Aici, expertiza și atenția la detalii se îmbină pentru a vă oferi o experiență de recuperare medicală cu adevărat specială. Cu facilități moderne, terapeuți dedicați și o abordare personalizată, acest centru rămâne un punct de referință în îngrijirea medicală din Baia Mare. Pentru cei care caută soluții eficiente și o recuperare de calitate, Centrul Medical Catalina merită cu siguranță atenția.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *