Un Centru de Excelență în Recuperare Medicală: Centrul Medical Catalina din Baia Mare

Situat în frumoasa regiune Maramureș, Centrul Medical Catalina se remarcă ca un loc de încredere pentru îngrijire medicală de calitate superioară. Cu o echipă dedicată și dotări de ultimă generație, centrul oferă un mediu prietenos și confortabil pentru pacienți în căutare de recuperare și îngrijire paleativă.

Servicii Medicale Specializate

Centrul furnizează o gamă variată de servicii medicale, incluzând:

  1. Ingrijiri Paliative: Sectia de Ingrijiri Paliative oferă îngrijire de înaltă calitate pentru pacienții aflați în stadii avansate de boală. Camerele de cazare sunt amenajate pentru a asigura confortul maxim, dotate cu facilități moderne, precum paturi reglabile, băi individuale, televizoare LCD și acces la servicii de fizioterapie și kinetoterapie.
  2. Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie: Centrul pune la dispoziție servicii specializate în recuperare medicală și medicină fizică. Echipamentele de ultimă generație și facilitățile, inclusiv o saună și jacuzzi, permit pacienților să se recupereze într-un mediu sigur și bine controlat.
  3. Îngrijire pentru Persoanele Vârstnice: Centrul oferă cazare de excepție pentru persoanele vârstnice, în camere climatizate pentru una sau două persoane. Oferind spații de relaxare și socializare, precum șah, table, cărți și posibilitatea de a asculta muzică, Centrul Medical Catalina se asigură că pacienții săi se simt ca acasă.

Dotări și Condiții Ideale

Centrul Medical Catalina se mândrește cu facilități de top pentru a asigura condiții optime de tratament și recuperare pentru pacienți. Echipamentele medicale moderne, sistemele de alarmare pentru accesul la personalul medical, camerele individuale cu băi, televizoarele LCD și facilitățile pentru terapie și recuperare asigură confort și siguranță deplină pentru pacienți.

Varietate de Pachete de Servicii

Pentru a satisface nevoile diferite ale pacienților, Centrul Medical Catalina oferă trei pachete de servicii medicale:

  1. Servicii Medicale Spitalicesti în Regim de Spitalizare Continuă în Specialitatea Ingrijiri Paliative: Cu un total de 40 de paturi, din care 25 sunt în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
  2. Servicii Medicale Spitalicesti în Regim de Spitalizare Continuă în Specialitatea Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie: Cu 22 de paturi, dintre care 2 sunt în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
  3. Servicii Medicale Spitalicesti în Regim de Spitalizare de Zi în Specialitatea Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie: Cu 7 paturi, toate fiind în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.

Contact și Informații Utile

Pentru a obține mai multe informații sau pentru a programa o vizită la Centrul Medical Catalina, puteți să vă adresați direct la următoarele numere de telefon:

  • Sectia îngrijiri paliative: 0760 629 930 (între orele 13-15, de Luni până Vineri)
  • Sectia recuperare, medicina fizica si balneologie: 0742 785 485 (între orele 13-15, de Luni până Vineri)
  • Sectia recuperare, medicina fizica si balneologie spitalizare de zi: 0786 111 400 (între orele 13-15, de Luni până Vineri)

Puteți să vă adresați și prin email la adresa de email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com sau să vizitați site-ul web oficial al centrului: centrulmedicalcatalina.ro pentru mai multe informații despre servicii, tarife și detalii de contact actualizate.

Concluzie

Centrul Medical Catalina din Baia Mare se impune ca un furnizor de încredere de servicii medicale de recuperare și îngrijire paleativă în regiunea Maramureș. Cu facilități de ultimă generație și o echipă medicală dedicată, acest centru reprezintă o alegere excelentă pentru pacienții care caută calitate, siguranță și confort în procesul de recuperare medicală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *