Refacerea Vitalitatii: Centrul Medical Catalina – Punctul de Referinta al Recuperarii Medicale in Baia Mare

Baia Mare, pitoreascul oraș din inima Maramureșului, găzduiește un loc de excepție dedicat îngrijirii și recuperării medicale – Centrul Medical Catalina. Acest sanctuar al sănătății și bunăstării oferă pacienților un mediu propice pentru a-și recăpăta vitalitatea și pentru a beneficia de servicii de recuperare de înaltă calitate. În cele ce urmează, vom explora în detaliu facilitățile, tratamentele și abordarea personalizată a acestui centru, menite să conducă la refacerea completă a sănătății și a stării de bine.

Recuperare Medicală în Baia Mare: O Experiență Unică la Centrul Medical Catalina

Dotări și Servicii de Excepție:

Centrul Medical Catalina impresionează prin dotările sale de ultimă generație și varietatea de servicii oferite. Echipamentele moderne pentru recuperare, medicină fizică și balneologie se combină armonios cu un personal medical specializat, asigurând tratamente eficiente și personalizate.

Ingrijire Specializata pentru Persoanele în Vârstă:

Un accent deosebit este pus pe îngrijirea persoanelor în vârstă. Camerele de cazare sunt proiectate ergonomic, oferind confort maxim și facilități adaptate, precum paturi reglabile pe toate axele și băi private pentru intimitate. Personalul dedicat este instruit să gestioneze nevoile specifice ale acestui segment de pacienți.

Terapii Avansate pentru Recuperare:

Terapeuții experimentați de la Centrul Medical Catalina lucrează îndeaproape cu pacienții pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate. Aparatura de înaltă performanță permite aplicarea unor terapii avansate în domeniul recuperării, medicinii fizice și balneologie, contribuind la îmbunătățirea calității vieții și restabilirea funcționalității.

Ambianță Prietenoasă și Relaxantă:

Centrul nu se rezumă la aspectele medicale; oferă și o ambianță prietenoasă și relaxantă. Aleile umbrite, spațiile verzi și zonele de relaxare permit pacienților să se recupereze nu doar fizic, ci și mental. Activitățile recreative precum șah, table și muzică contribuie la menținerea vitalității mentale.

Pachete Personalizate pentru Diverse Nevoi:

Centrul Medical Catalina a dezvoltat trei pachete distincte de servicii medicale, adaptate la nevoile individuale ale pacienților:

 1. Servicii Medicale Spitalicesti în Ingrijiri Paleative:
  • Până la 40 de paturi, dintre care 25 acoperite de un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
 2. Servicii Medicale Spitalicesti pentru Recuperare, Medicina Fizica și Balneologie:
  • 22 de paturi, dintre care 2 acoperite de un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
 3. Servicii Medicale Spitalicesti în Regim de Spitalizare de Zi în Recuperare, Medicina Fizica și Balneologie:
  • 7 paturi, toate acoperite de un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.

Contact și Programări:

Pentru programări sau informații suplimentare, vă puteți adresa Centrului Medical Catalina prin:

 • Adresa: Coltau 1 / L, Maramureș
 • Telefon Ingrijiri Paleative: 0760 629 930 (13-15, de luni până vineri)
 • Telefon Recuperare, Medicina Fizica și Balneologie: 0742 785 485 (13-15, de luni până vineri)
 • Telefon Recuperare, Medicina Fizica și Balneologie în Regim de Spitalizare de Zi: 0786 111 400 (13-15, de luni până vineri)
 • Adresă de Email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com
 • Site Web: centrulmedicalcatalina.ro

Concluzie:

Centrul Medical Catalina din Baia Mare reprezintă un far al recuperării medicale, oferind o abordare holistică și personalizată pentru fiecare pacient. Cu dotări moderne, personal dedicat și o atmosferă reconfortantă, acest centru este un partener de încredere în călătoria spre sănătate și bunăstare. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de recuperare medicală de excepție, Centrul Medical Catalina se află în fruntea opțiunilor disponibile în Baia Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *