Recuperarea Medicala in Baia Mare: Descopera Centrul Medical Catalina

Baia Mare, un oraș înfrumusețat de peisajele pitorești ale Maramureșului, găzduiește Centrul Medical Catalina, un renumit centru de recuperare medicală. Aici, într-un mediu profesional și reconfortant, pacienții găsesc îngrijirea personalizată și terapiile avansate de care au nevoie pentru a-și recăpăta sănătatea și vitalitatea. Acest articol vă va ghida prin serviciile oferite de Catalina, oferindu-vă o privire detaliată asupra modului în care acest centru devine un far de speranță pentru cei în căutarea recuperării medicale de calitate.

Secțiunea 1: Un Mediu Prietenos pentru Recuperare Personalizată

Centrul Medical Catalina se distinge prin angajamentul său față de recuperarea personalizată. Camerele moderne de cazare, dotate cu facilități de ultimă generație, oferă pacienților un mediu confortabil și sigur. Paturile reglabile, camerele climatizate și băile private contribuie la crearea unei atmosfere propice recuperării. Echipa medicală experimentată lucrează strâns cu fiecare pacient pentru a crea un plan de tratament personalizat, abordând nevoile specifice ale fiecăruia.

Secțiunea 2: Expertiză în Recuperare și Terapii Avansate

Cu un accent deosebit pe terapiile avansate, Centrul Medical Catalina oferă o gamă variată de servicii medicale pentru recuperare. De la ingrijiri paleative și recuperare medicală la medicina fizică și balneologie, pacienții beneficiază de terapii personalizate pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate și a recăpăta independența funcțională. Terapeuții specializați utilizează tehnologii de vârf pentru a asigura o recuperare eficientă și sustenabilă.

Secțiunea 3: O Ambianță Prietenoasă și Relaxantă

Centrul Medical Catalina nu se rezumă doar la îngrijirea medicală; este și un loc unde pacienții pot găsi pace și bucurie în mijlocul procesului de recuperare. Aleile umbrite, grădinile îngrijite și zonele de relaxare creează un cadru plăcut pentru odihnă și socializare. Activități precum jocurile de societate, lectura sau ascultarea muzicii contribuie la menținerea vitalității mentale și îmbunătățirea stării generale de bine.

Secțiunea 4: Pachete de Servicii Personalizate pentru Diverse Nevoi

Centrul Medical Catalina oferă trei pachete distincte de servicii medicale, adaptate la nevoile individuale ale pacienților:

 1. Ingrijiri Paleative:
  • Până la 40 de paturi disponibile.
  • 25 dintre acestea acoperite de contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
 2. Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie:
  • 22 de paturi disponibile.
  • 2 dintre acestea acoperite de contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
 3. Spitalizare de Zi în Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie:
  • 7 paturi disponibile.
  • Toate cele 7 paturi acoperite de contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.

Secțiunea 5: Date de Contact și Informații Utile

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o consultație, vă invităm să contactați Centrul Medical Catalina:

 • Adresa: Coltau 1 / L, Maramures
 • Informații pentru Pacienți:
  • Ingrijiri Paleative: 0760 629 930 (între orele 13-15, de luni până vineri)
  • Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie: 0742 785 485 (între orele 13-15, de luni până vineri)
  • Spitalizare de Zi în Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie: 0786 111 400 (între orele 13-15, de luni până vineri)
 • Adresa de Email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com
 • Site Web: centrulmedicalcatalina.ro

Secțiunea 6: Concluzie – Catalina, Calea Către O Viață Sănătoasă și Fericită

În concluzie, Centrul Medical Catalina reprezintă un sanctuar de recuperare în Baia Mare, unde pacienții nu doar că se vindecă, ci și descoperă căile spre o viață sănătoasă și fericită. Cu angajamentul său pentru îngrijirea personalizată, terapiile avansate și atmosfera reconfortantă, Catalina este o destinație de încredere pentru toți cei ce călătoresc pe drumul recuperării medicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *