Recuperare Medicala la Nivel de Excelenta in Baia Mare: Centrul Medical Catalina – Ofera Sanatate si Bucurie In Inima Maramuresului

Baia Mare, un oraș cu frumusețe aparte în inima Maramureșului, găzduiește Centrul Medical Catalina, un punct de referință pentru îngrijirea medicală de calitate și recuperare. Acest articol detaliat explorează pe larg gamă variată de servicii oferite de Centrul Medical Catalina, evidențiind angajamentul față de pacienți și accentul pus pe calitatea îngrijirii. Descoperă terapiile avansate, facilitățile moderne și pachetele personalizate, și află cum acest centru devine un far de speranță pentru cei în căutarea recuperării medicale la standarde înalte în Baia Mare.

Îngrijire Specializată pentru Persoanele în Vârstă

Centrul Medical Catalina se distinge prin abordarea sa atentă și specializată în furnizarea de îngrijire pentru persoanele în vârstă. Camerele modern echipate oferă dotări de ultimă generație, inclusiv paturi reglabile pe toate axele pentru confort maxim. Aceste camere climatizate, echipate cu televizoare LCD, creează un mediu reconfortant și intim. Fiecare cameră dispune de baie privată pentru a asigura intimitatea pacienților, iar dispozitivele speciale facilitează accesul la personalul medical.

Terapii și Tratamente Avansate

Pacienții care se află în căutarea terapiilor de recuperare, a medicinei fizice sau a tratamentelor balneologice găsesc la Centrul Medical Catalina o gamă completă de opțiuni. Aparatura de înaltă performanță și terapeuții experimentați lucrează îndeaproape cu pacienții pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate. Scopul este îmbunătățirea calității vieții și restabilirea funcționalității prin metode moderne și eficiente.

Ambianță Prietenoasă și Relaxantă

Centrul Medical Catalina nu oferă doar servicii medicale, ci și o ambianță prietenoasă și relaxantă. Aleile umbrite, spațiile verzi și zonele de relaxare permit pacienților să se bucure de momente de odihnă și socializare. Activități precum jocurile de șah, table, cărți sau ascultarea muzicii contribuie la menținerea vitalității mentale și la îmbunătățirea stării generale de bine.

Pachete de Servicii Personalizate

Centrul Medical Catalina oferă trei pachete distincte de servicii medicale, adaptate la nevoile individuale ale pacienților:

 1. Servicii Medicale Spitalicesti în Îngrijiri Paleative:
  • Număr de paturi: Până la 40 (25 acoperite de un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș).
 2. Servicii Medicale Spitalicesti pentru Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie:
  • Număr de paturi: 22 (2 acoperite de un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș).
 3. Servicii Medicale Spitalicesti în Regim de Spitalizare de Zi pentru Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie:
  • Număr de paturi: 7 (toate acoperite de un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș).

Contactează Centrul Medical Catalina

Pentru mai multe informații despre serviciile oferite sau pentru a programa o consultatie, poți contacta Centrul Medical Catalina folosind următoarele date de contact:

 • Adresa: Coltau 1 / L, Maramures
 • Informații pentru Pacienți:
  • Îngrijiri Paleative: 0760 629 930 (între orele 13-15, de luni până vineri)
  • Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie: 0742 785 485 (între orele 13-15, de luni până vineri)
  • Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie în Regim de Spitalizare de Zi: 0786 111 400 (între orele 13-15, de luni până vineri)
 • Adresa de Email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com
 • Site Web: centrulmedicalcatalina.ro

Concluzie

Centrul Medical Catalina oferă o oportunitate unică de a recăpăta sănătatea și starea de bine într-un mediu sigur, confortabil și profesionist. Aici, expertiza și atenția la detalii se îmbină pentru a oferi o experiență de recuperare medicală cu adevărat specială. Pentru locuitorii din Baia Mare și nu numai, Centrul Medical Catalina devine un partener de încredere în călătoria către sănătate și bunăstare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *