Chestionar Pacienti 2018

Chestionar de evaluare a satisfactiei pacientului/aparținătorilor

 

Stimate pacient/apartinator

Centrul medical realizează un sondaj de opinie în rândul pacienţilor internaţi cu privire la calitatea serviciilor oferite. Acest demers se derulează continuu în cadrul centrului nostru şi are ca obiectiv îmbunătăţirea comunicării cu pacienţii şi creşterea calităţii serviciilor oferite.

Având în vedere calitatea dumneavoastră de pacient/ apartinator, vă prezentăm în cele ce urmează o serie de drepturi şi obligaţii ce vă revin conform legislaţiei în vigoare, cu scopul de a vă informa cu privire la aceste aspecte importante pentru dumneavoastră.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie informaţiile referitoare la drepturile şi obligaţiile ce vă revin în calitate de pacient sau de asigurat şi să completaţi chestionarul anexat. La externare, va rugam sa aveti amabilitatea de a raspunde intrebarilor din chestionarul de mai jos si de a depune acest chestionar in cutia postala a asiguratului care se gaseste in holul de la intrarea in centrul medical sau trimis pe adresa de email centrulmedicalcatalina@yahoo.com.

Atenţie! Opiniile exprimate de dumneavoastră în cadrul chestionarului trebuie să se refere doar la această internare.

Modalitatea de răspuns este de a încercui, la fiecare întrebare, cifra care corespunde răspunsului cel mai apropiat opiniei dumneavoastră. Fiecare linie din tabel reprezintă o întrebare şi necesită un răspuns.

Acest chestionar este confidenţial şi anonim şi vizează doar prelucrări statistice care au ca obiect înţelegerea opiniilor pacienţilor cu privire la calitatea serviciilor din spitale. Pentru persoane fără discernământ, chestionarele se completează de către aparținători.

Chestionarul poate fi completat în format fizic si descarcat de pe pagina web a centrului medical.

Nu trebuie sa va semnati, acest chestionar este anonim si confidential. Acest chestionar se adreseaza persoanelor cu discernamant care au implinit varsta de 18 ani.

` Notă: Conducerea vă dă asigurări privind păstrarea anonimatului și a confidențialității.

Colectarea informaţiilor pe baza prezentului chestionar se face cu respectarea prevederilor Regulamentului European 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Vă mulţumim anticipat pentru implicarea dumneavoastră în acest demers important!

Chestionar pacienti