Ingrijire batrani Maramures

Pacienţii noştri beneficiază de condiţii de cazare excepţionale, dotări moderne, camere pentru una sau două persoane, climatizate, dotate cu mobilier modern adaptat nevoilor speciale ale clienţilor noştri (paturi reglabile pe toate axele, posibilitatea de accesare a pesonalului medical prin dispozitive amplasate la îndemană şi uşor de manipulat), baie individuală, televizoare LCD, acces la servicii medicale, fizioterapie, kinetoterapie – utilată cu aparatură ultraperformantă, saună, jacuzzi.

ingrijire batrani Maramures

Suprafaţa centrului este prevăzută cu spaţii verzi cu alei unde bătrânii se pot plimba însoţiţi de cadre medicale, unde ei se pot relaxa jucand şah, table, cărţi, remi sau asculta muzică. Intenţia noastră este de a înfrumuseţa permanent locul unde vârstnicii să găsească ceea ce au nevoie!

Clinica este dotată cu 31 de saloane cu 2 paturi, un salon cu trei paturi, un salon cu 4 paturi, toate având baie proprie, televizor şi sistem de alarmare soră-bolnav și două săli de socializare.

« of 10 »

Pachetul de servicii oferite de Centrul Medical Catalina include următoarele:


  • Servicii medicale spitalicesti in regim de spitalizare continua in specialitatea ingrijiri paliative pentru un număr de 40 paturi,din care 25 paturi în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
  • Servicii medicale spitalicești în regim de spitalizare continuă în specialitatea recuperare, medicina fizica si balneologie pentru un număr de 22 paturi din 2 paturi în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
  • Servicii medicale spitalicești în regim de spitalizare de zi în specialitatea recuperare, medicina fizica si balneologie pentru un număr de 7 paturi toate in contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.