Descoperă Centrul Medical Catalina: Destinația Ta de Recuperare Medicală în Baia Mare

catalina_logo

Dacă ești în căutarea unei surse de speranță, îngrijire de calitate și recuperare medicală profesionistă în Baia Mare, Centrul Medical Catalina este locul ideal pentru tine sau pentru cei dragi. Cu o vastă experiență în furnizarea de servicii de recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, centrul nostru se remarcă ca un reper al îngrijirii pacienților în Maramureș.

Cazare și Dotări de Excepție

La Centrul Medical Catalina, punem pacienții pe primul loc. Oferim cazare excepțională, cu camere moderne pentru una sau două persoane. Fiecare cameră este climatizată și dotată cu mobilier adaptat nevoilor speciale ale clienților noștri. Paturile sunt reglabile pe toate axele, iar dispozitivele pentru acces la personalul medical sunt amplasate la îndemână și ușor de manipulat. Baile individuale asigură intimitate, iar televizoarele LCD aduc un plus de confort.

Terapii Avansate și Relaxare deplină

Centrul nostru dispune de o gamă variată de servicii medicale pentru a răspunde nevoilor tale:

  1. Ingrijiri Paliative: Cu o secție specializată în îngrijiri paliative, oferim sprijin și confort pacienților cu afecțiuni grave. Beneficiezi de servicii medicale de înaltă calitate pentru o îngrijire adecvată și susținere emoțională.
  2. Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie: Avem la dispoziție aparatură ultraperformantă și terapeuți experimentați pentru a te ajuta să-ți recâștigi mobilitatea și să-ți îmbunătățești starea de sănătate. Aici, recuperarea devine o experiență plăcută, cu servicii adaptate nevoilor tale.
  3. Spitalizare de Zi: Dacă ai nevoie de tratamente în regim de spitalizare de zi, oferim 7 paturi pentru servicii medicale specializate de recuperare, medicină fizică și balneologie.

Medicină de Încredere, Servicii Personalizate

La Centrul Medical Catalina, punem accent pe relația cu pacienții noștri. Suntem dedicati să îngrijim fiecare pacient cu compasiune și profesionalism. Echipa noastră de medici, terapeuți și asistenți medicali sunt aici pentru a asigura că primești cea mai bună îngrijire.

Un Mediu de Relaxare și Socializare

În plus față de îngrijirea medicală, la Centrul Medical Catalina, recâștigarea sănătății este și despre reconectare și socializare. Ai la dispoziție spații verzi cu alei, locuri de relaxare și socializare unde poți juca șah, table, cărți, remi sau pur și simplu să te relaxezi cu muzică.

Contactează-ne Astăzi!

Pentru informații suplimentare și programări, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a-ți oferi îngrijirea de care ai nevoie.

Adresa: Coltau 1 / L, Maramureș

Informații pentru pacienți:

  • Sectia Ingrijiri Paliative: 0760 629 930 (între orele 13-15, de Luni pana Vineri)
  • Sectia Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie: 0742 785 485 (între orele 13-15, de Luni pana Vineri)
  • Sectia Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie (spitalizare de zi): 0786 111 400 (între orele 13-15, de Luni pana Vineri)

Adresa de email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com

Site web: centrulmedicalcatalina.ro

Alege Centrul Medical Catalina pentru recuperare medicală de încredere, confort și o echipă dedicată care îți va oferi sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți recăpăta sănătatea și vitalitatea. Suntem aici pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *