Centrul Medical Catalina: Recuperare Medicala in Baia Mare

In frumosul oras Baia Mare, situat in inima Maramuresului, Centrul Medical Catalina se remarca ca o destinatie de incredere pentru servicii medicale de recuperare. Aici, pacientii au acces la o gama variata de tratamente, inclusiv ingrijiri paleative, recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, adaptate pentru a raspunde nevoilor individuale ale fiecarui pacient.

Ingrijire Specializata pentru Persoanele in Varsta

Centrul Medical Catalina acorda o atentie deosebita ingrijirii persoanelor in varsta. Camerele de cazare sunt modern echipate, oferind dotari de ultima generatie si facilitati adaptate nevoilor speciale ale pacientilor. Paturile reglabile pe toate axele asigura un confort maxim, iar camerele climatizate si dotate cu televizor LCD creeaza un mediu reconfortant. Dispozitivele speciale faciliteaza accesul la personalul medical, iar fiecare camera dispune de baie privata pentru intimitate.

Terapii si Tratamente Avansate

Pacientii care necesita terapie de recuperare, medicina fizica sau balneologie gasesc la Centrul Medical Catalina aparatura de inalta performanta. Terapeutii experimentati lucreaza indeaproape cu pacientii pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate, menite sa imbunatateasca calitatea vietii si sa restabileasca functionalitatea.

O Ambianta Prietenoasa si Relaxanta

Centrul nu se rezuma doar la ingrijirea medicala; ofera si o ambianta prietenoasa si relaxanta. Aleile umbrite, spatiile verzi si zonele de relaxare permit pacientilor sa se bucure de momente de odihna si socializare. Jocurile de sah, table, carti sau ascultarea muzicii contribuie la mentinerea vitalitatii mentale si a starii generale de bine.

Pachete de Servicii Personalizate

Centrul Medical Catalina propune trei pachete distincte de servicii medicale, adaptate la nevoile individuale ale pacientilor:

Servicii medicale spitalicesti in specialitatea ingrijiri paleative – disponibile pentru un numar de pana la 40 de paturi, dintre care 25 sunt acoperite de un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Maramures.

Servicii medicale spitalicesti pentru recuperare, medicina fizica si balneologie – disponibile pentru un numar de 22 de paturi, dintre care 2 sunt acoperite de un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Maramures.

Servicii medicale spitalicesti in regim de spitalizare de zi in specialitatea recuperare, medicina fizica si balneologie – disponibile pentru un numar de 7 paturi, toate acoperite de un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Maramures.

Contactati Centrul Medical Catalina

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite sau pentru a programa o consultatie, puteti contacta Centrul Medical Catalina folosind urmatoarele date:

Adresa: Coltau 1 / L, Maramures
Informatii pentru pacienti:
Sectia ingrijiri paleative: 0760 629 930 (intre orele 13-15, de luni pana vineri)
Sectia recuperare, medicina fizica si balneologie: 0742 785 485 (intre orele 13-15, de luni pana vineri)
Sectia recuperare, medicina fizica si balneologie in regim de spitalizare de zi: 0786 111 400 (intre orele 13-15, de luni pana vineri)
Adresa de email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com
Site web: centrulmedicalcatalina.ro

Centrul Medical Catalina ofera o oportunitate unica de a va recapata sanatatea si starea de bine intr-un mediu sigur, confortabil si profesionist. Aici, expertiza si atentia la detalii se imbina pentru a va oferi o experienta de recuperare medicala cu adevarat speciala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *