Centrul Medical Catalina: O Destinație Excepțională pentru Recuperare Medicală în Baia Mare

În frumosul oraș Baia Mare, situat în inima Maramureșului, găzduim cu mândrie Centrul Medical Catalina, locul ideal pentru servicii medicale de recuperare de cea mai înaltă calitate. Aici, pacienții beneficiază de o gamă variată de tratamente, inclusiv îngrijiri paleative, recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, menite să răspundă nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Îngrijire Specializată pentru Persoanele în Vârstă

Centrul Medical Catalina acordă o atenție deosebită îngrijirii persoanelor în vârstă. Camerele de cazare sunt dotate cu facilități moderne și echipamente de ultimă generație, precum paturi reglabile pe toate axele pentru a asigura un confort maxim. Fiecare cameră este climatizată și mobilată cu atenție, oferind pacienților baie privată, televizor LCD și dispozitive pentru acces rapid la personalul medical. Aceste facilități au fost concepute pentru a crea un mediu sigur și reconfortant.

Terapii și Tratamente de Ultimă Generație

Pentru pacienții care necesită terapie de recuperare, medicină fizică sau balneologie, Centrul Medical Catalina este echipat cu aparatură de vârf. Terapeuții cu experiență lucrează alături de pacienți pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate, menite să îmbunătățească calitatea vieții și să le restabilească mobilitatea.

O Ambianță Prietenoasă și Relaxantă

Centrul Medical Catalina nu se limitează doar la îngrijirea medicală, ci oferă și o ambianță prietenoasă și relaxantă. Cu alei umbrite, spații verzi și zone de relaxare, pacienții se pot bucura de momente de odihnă și socializare. Aici, aceștia pot juca șah, table, cărți sau asculta muzică, contribuind astfel la menținerea agerimii mentale și a stării de bine.

Pachete de Servicii Personalizate

Centrul Medical Catalina pune la dispoziție trei pachete diferite de servicii medicale pentru a se adapta nevoilor individuale ale pacienților:

 1. Servicii medicale spitalicesti în specialitatea îngrijiri paleative – disponibile pentru un număr de până la 40 de paturi, dintre care 25 sunt asigurate în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
 2. Servicii medicale spitalicești pentru recuperare, medicină fizică și balneologie – disponibile pentru un număr de 22 de paturi, din care 2 sunt asigurate în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
 3. Servicii medicale spitalicești în regim de spitalizare de zi în specialitatea recuperare, medicină fizică și balneologie – disponibile pentru un număr de 7 paturi, toate asigurate în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.

Contactați Centrul Medical Catalina

Pentru a afla mai multe despre serviciile oferite de Centrul Medical Catalina sau pentru a programa o consultație, vă puteți adresa centrului folosind următoarele informații de contact:

 • Adresa: Coltau 1 / L, Maramureș
 • Informații pentru pacienți:
  • Secția îngrijiri paleative: 0760 629 930 (între orele 13-15, de luni până vineri)
  • Secția recuperare, medicină fizică și balneologie: 0742 785 485 (între orele 13-15, de luni până vineri)
  • Secția recuperare, medicină fizică și balneologie în regim de spitalizare de zi: 0786 111 400 (între orele 13-15, de luni până vineri)
 • Adresa de email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com
 • Site web: centrulmedicalcatalina.ro

Centrul Medical Catalina oferă o oportunitate unică de a vă recăpăta sănătatea și starea de bine într-un mediu sigur, confortabil și profesionist. Aici, experiența și atenția la detalii se întâlnesc pentru a vă oferi o experiență de recuperare medicală cu adevărat specială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *