Centrul Medical Catalina: Excelență în Recuperarea Medicală

Introducere: Maramureșul, cunoscut pentru frumusețea sa naturală și tradițiile bogate, găzduiește un adevărat centru de excelență în recuperarea medicală – Centrul Medical Catalina din comuna Coltau. Aici, o echipă dedicată de profesioniști oferă servicii de recuperare psiho-motorie de înaltă calitate, schimbând viețile pacienților cu fiecare pas.

Servicii Specializate în Recuperare Medicală: Centrul Medical Catalina se remarcă prin gama sa variată de servicii de recuperare medicală, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Prin fizioterapie și kinetoterapie de ultimă generație, pacienții sunt ghidați către recuperarea funcțională, restabilind mobilitatea și îmbunătățind calitatea vieții.

Oază de Relaxare: În inima Maramureșului, Centrul Medical Catalina oferă mai mult decât doar tratamente medicale. Pacienții beneficiază de facilități precum sauna și jacuzzi, contribuind la relaxarea corpului și a minții într-un mediu cald și reconfortant.

Îngrijire Dedicată pentru Bătrâni: Centrul este specializat în îngrijirea bătrânilor, asigurându-se că aceștia se simt în siguranță și îngrijiți în permanență. Cu cadre medicale calificate, fiecare pacient primește atenție individualizată și încurajare pentru a-și recâștiga independența.

Activități de Socializare și Relaxare: La Centrul Medical Catalina, pacienții au ocazia de a se bucura de diverse activități de socializare. De la jocuri de masă precum șah, table și remi, până la lectură și ascultat muzică, fiecare zi aduce oportunități de relaxare și distracție.

Dotări Avansate: Cu 31 de saloane dotate cu 2 paturi, un salon cu trei paturi și unul cu patru paturi, fiecare pacient se bucură de intimitate și confort. Fiecare salon dispune de baie proprie, televizor și un sistem de alarmare pentru cadrele medicale în caz de urgență. În plus, două săli de socializare creează un mediu prielnic interacțiunii și conectării între pacienți.

Concluzie: Centrul Medical Catalina din comuna Coltau, Maramureș, reprezintă un far de speranță și recuperare pentru comunitatea locală și nu numai. Cu servicii de înaltă calitate și un personal dedicat, acest centru se impune ca un exemplu de excelență în recuperarea medicală din Maramureș, schimbând viețile celor care trec pragul său.

Pentru mai multe informații sau programări, puteți contacta Centrul Medical Catalina la numărul de telefon 0786 11 14 00 sau prin e-mail la centrulmedicalcatalina@yahoo.com. Adresa centrului este Strada Coltau 1/L, comuna Coltau, Maramureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *