Centrul Medical Catalina: Excelență în Îngrijirea Medicală și Recuperare în Baia Mare

Cu bucurie vă prezentăm Centrul Medical Catalina din Baia Mare, un reper în îngrijirea și recuperarea medicală de încredere. Cu o echipă de profesioniști experimentați și dotări de ultimă generație, suntem dedicați să vă ajutăm să vă recăpătați sănătatea și să vă îmbunătățiți calitatea vieții prin servicii de recuperare medicală de top.

Specialități și Secții:

Sectia de Ingrijiri Paliative: Oferă servicii medicale spitalicesti in regim de spitalizare continua in specialitatea ingrijiri paliative, cu un număr de 40 de paturi.

-Sectia de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie – Spitalizare Continua: Oferă servicii medicale spitalicesti in regim de spitalizare continua in specialitatea recuperare, medicina fizica si balneologie, cu un număr de 22 de paturi.

Sectia de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie – Spitalizare de Zi: Oferă servicii medicale spitalicesti in regim de spitalizare de zi in specialitatea recuperare, medicina fizica si balneologie, cu un număr de 7 paturi.

Contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș:

-25 de paturi pentru ingrijiri paliative sunt în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.

-2 paturi pentru recuperare, medicina fizica si balneologie în regim de spitalizare continua sunt în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.

-Toate cele 7 paturi pentru recuperare, medicina fizica si balneologie în regim de spitalizare de zi sunt în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.

Ce ne definește:

  1. Echipă de Specialiști: La Centrul Medical Catalina, avem o echipă de specialiști bine pregătiți în recuperare, medicină fizică și balneologie. Acești profesioniști sunt dedicați pentru a vă ajuta să vă recăpătați funcționalitatea, mobilitatea și confortul.
  2. Spații de Tratament Modern: Centrul nostru este echipat cu facilități de ultimă generație pentru a oferi tratamente de înaltă calitate. De la terapie fizică la balneoterapie, vă punem la dispoziție tot ce este necesar pentru recuperare.
  3. Programare Convenabilă: Înțelegem cât de important este timpul dumneavoastră. De aceea, oferim programări flexibile, inclusiv în regim de spitalizare de zi, pentru a vă facilita accesul la serviciile noastre.
  4. Contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș: Suntem în parteneriat cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș, ceea ce înseamnă că unele dintre serviciile noastre de recuperare sunt acoperite în baza asigurărilor de sănătate.
  5. Rezultate Demonstrate: La Centrul Medical Catalina, ne mândrim cu rezultatele pe care le obținem în recuperarea medicală. Mulți pacienți au experimentat îmbunătățiri semnificative în starea lor de sănătate după tratamentele noastre.

Programări:

-Pentru programări, puteți folosi următoarele numere de telefon:

-Sectia de Ingrijiri Paleative: 0743 55 00 55

-Sectia de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie – Spitalizare Continua: 0743 55 00 55

-Sectia de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie – Spitalizare de Zi: 0786 11 14 00

Internări:

Pentru internări, puteți face programări online pe site-ul web al centrului: centrulmedicalcatalina.ro.

Date de Contact:

Adresa Centrului: Coltau 1 / L, Maramureș;

Numere de Telefon pentru Secția de Recuperare: 0786 111 400 / 0743 550 055;

Fax: 0362 419 045;

Număr de Telefon Manager: 0743 55 00 55;

Adresă de Email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com.

La Centrul Medical Catalina, suntem dedicați să vă oferim tratamente personalizate de recuperare medicală, ajutându-vă să vă recăpătați vitalitatea și sănătatea. Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a vă însoți în călătoria dumneavoastră către o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *