Centrul Medical Catalina Baia Mare: Excelența în Recuperarea Medicală

Baia Mare se poate lăuda cu prezența Centrului Medical Catalina, o instituție medicală de încredere și de prestigiu, specializată în furnizarea de servicii de recuperare medicală și îngrijire paleativă de cea mai înaltă calitate. Acest centru remarcabil se evidențiază prin abordarea sa personalizată și prin facilitățile moderne care contribuie la crearea unui mediu propice recuperării. Haideți să descoperim mai în detaliu ofertele și serviciile oferite de Centrul Medical Catalina.

Experiență Medicală de Vârf

Unul dintre elementele definitorii ale Centrului Medical Catalina este nivelul său remarcabil de expertiză în domeniul recuperării medicale. Echipa de specialiști medicali din cadrul centrului este dedicată fiecărui pacient și oferă tratamente personalizate, adaptate nevoilor individuale ale acestora. Indiferent de diagnostic sau afecțiune, Centrul Medical Catalina dispune de experiența și de resursele necesare pentru a asigura cea mai bună îngrijire medicală.

Cazare de Lux și Confort Excepțional

Un aspect crucial în procesul de recuperare medicală este mediul în care pacienții își petrec timpul. Centrul Medical Catalina se remarcă prin facilitățile sale de cazare de înaltă clasă și prin nivelul de confort oferit. Camerele au fost concepute pentru a asigura un maxim de confort, fiind dotate cu mobilier modern și echipamente specializate. Paturile reglabile în toate direcțiile, accesul facil la personalul medical și băile individuale contribuie la crearea unei experiențe plăcute și relaxante pentru pacienți.

Terapie Fizică și Balneologie de Top

Recuperarea medicală implică adesea terapie fizică și balneologie, iar Centrul Medical Catalina dispune de echipamente ultraperformante în aceste domenii. Terapeuții cu experiență colaborează strâns cu pacienții pentru a dezvolta programe personalizate de recuperare, adaptate nevoilor individuale. Scopul este de a asigura o recuperare eficientă și de a minimiza disconfortul pacienților.

Spații de Relaxare și Socializare

În plus față de serviciile medicale, Centrul Medical Catalina oferă spații de relaxare și socializare. Pacienții pot beneficia de spații verzi cu alei, săli de socializare echipate cu jocuri precum șah, table și cărți sau pot pur și simplu să se relaxeze ascultând muzică. Aceste momente de relaxare și interacțiune socială contribuie la starea generală de bine a pacienților.

Pachete de Servicii Medicale Variate

Centrul Medical Catalina oferă trei pachete de servicii medicale pentru a satisface nevoile diverse ale pacienților:

 1. Servicii Medicale Spitalicesti în Regim de Spitalizare Continuă în Specialitatea Ingrijiri Paliative: Furnizează 40 de paturi, din care 25 sunt acreditate prin Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
 2. Servicii Medicale Spitalicești în Regim de Spitalizare Continuă în Specialitatea Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie: Oferă 22 de paturi, din care 2 sunt acreditate prin Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
 3. Servicii Medicale Spitalicești în Regim de Spitalizare de Zi în Specialitatea Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie: Această opțiune este disponibilă pentru 7 paturi, toate fiind acreditate prin Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.

Contactați-ne

Pentru mai multe informații sau pentru a face programări, vă invităm să contactați Centrul Medical Catalina prin următoarele modalități:

 • Adresa: Coltau 1 / L, Maramureș
 • Informații Pacienți:
  • Sectia Ingrijiri Paliative: 0760 629 930 (între orele 13-15, de luni până vineri)
  • Sectia Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie: 0742 785 485 (între orele 13-15, de luni până vineri)
  • Sectia Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie Spitalizare de Zi: 0786 111 400 (între orele 13-15, de luni până vineri)
 • Adresa de Email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com
 • Site web: centrulmedicalcatalina.ro

În concluzie, Centrul Medical Catalina reprezintă alegerea ideală pentru pacienții din Baia Mare și din împrejurimi, oferind servicii de recuperare medicală de încredere, facilități de cazare de lux și o echipă de specialiști dedicată. Cu o abordare personalizată și accentul pus pe starea de bine a pacienților, acest centru se remarcă ca o resursă valoroasă pentru comunitatea locală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *